ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Προβολή αποτελεσμάτων 97–108 of 110

  • Φυτικό έλαιο Αργκάν

    6.50€
    Το έλαιο του αργκάν εξάγεται από τα κουκούτσια του καρπού του και είναι ένα από τα σπάνια και ακριβά έλαια. Αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών Α και Ε και λιπαρών οξέων απαραιτήτων για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.
    Έχει ισχυρές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες και συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και στην καταπολέμησητης χαλάρωσης του δέρματος. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την σύσφιξη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ βοηθάει στην ανάπλαση της και την αναζωογόνηση των λειτουργιών των κυττάρων που αναστέλλουν την πρόωρη γήρανση. Έχει την ικανότητα να ελέγχει την έκκριση σμήγματος μειώνοντας την λιπαρότητα ενώ ανακουφίζει από τον ερεθισμό και την φλεγμονή από ουλές, ευλογιά, ακμή, εκζέματα και ψωρίαση.
    Βοηθάει στην καταπολέμηση των ραγάδων που δημιουργούνται στις έγκύους.  Ανακουφίζει σε περιπτώσεις ρευματικών και αρθριτικών πόνων και έχει θετική επίδραση κατά της χοληστερόλης και αθηροσκλήρωσης. Ακόμη, χαρίζει λάμψη και υγρασία στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση  μαλλιά και απομακρύνει την ψαλίδα. Το έλαιο του αργκάν είναι πολύτιμο και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία
    βάρος 30ml

  • Φυτικό έλαιο Καλέντουλας

    8.00€
    Tο λάδι της καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Bοηθάει, επίσης, στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Aποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά.
    Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων.
    Eίναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Tέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως βρεφικό λάδι.
    βάρος 100ml

  • Φυτικό έλαιο Κισσού 100ml.

    7.00€
    Το λάδι του κισσού θεωρείται το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους ενώ αποτελεί ισχυρό όπλο για την λιποδιάλυση. Χρησιμοποιείστε το κάνοντας μασάζ στην περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα κυτταρίτιδας για λίγα λεπτά, μέχρι το δέρμα να πάρει ένα ελαφρά ερυθρό χρώμα και στην συνέχεια ξεπλύντε το με άφθονο δροσερό  νερό.
    Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη των ευρυαγγείων.
    βαρος 100 ml

  • Φυτικό έλαιο Μακαντάμια

    8.00€

    Είναι ένα φυτικό έλαιο με ελαφριά υφή, που απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και αποτέλει τον απόλυτο σύμμαχο μας για ξεκούραστα μάτια, χωρίς σημάδια γήρανσης!

    Είναι γνωστό για την επούλωση ουλών, ραγάδων, βελτίωση και αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος, αφού αναδομεί το φλοιό της επιδερμίδας. Επίσης, βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, δρα σε κυτταρικό επίπεδο και παρουσιάζει ομοιότητες με το ανθρώπινο σμήγμα.

    βάρος  (100ml)


  • Φυτικό Έλαιο Μάραθου

    8.00€

    Το λάδι του μάραθου περιέχει φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά και φημίζεται για την τονωτική και αντισηπτική του δράση. Ιδανικό για κυτταρίτιδα, παχυσαρκία, ρευματισμούς και αρθρίτιδες.

    Έχει θεαματικές ιδιότητες στο δέρμα καθώς το βοηθάει στο να αποκτήσει δροσερή και νεανική όψη. Τονώνει ακόμη το μυικό σύστημα του προσώπου με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι ρυτίδες από γκριμάτσες και η χαλάρωση. Η εντριβή με μαραθέλαιο βοηθάει στα πρηξίματα και τις εκχυμώσεις.

    βάρος 100 ml


  • Φυτικό Έλαιο Μέντας

    8.00€
    Το λάδι της μέντας είναι ένα απο τα πιο διεισδυτικά στο δέρμα λάδια, που ταυτόχρονα βοηθάει στην σύσφιξη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδος. Χρησιμοποιώντας το στο πρόσωπο τρέφει το θαμπό δέρμα και βελτιώνει το λιπαρό.
    Το λάδι της μέντας μπορεί με μασαζ να βοηθήσει σε πόνους της πλάτης, στα κουρασμένα πόδια, σε μυϊκούς πόνους, σε ρευματισμούς και σε άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις.

  • Φυτικό έλαιο Σημύδας

    8.00€
    Το λάδι σημύδας οχι μόνο προλαμβάνει εντυπωσιακά τη δημιουργία της κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση, αλλά βελτιώνει κιόλας ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί η κυτταρίτιδα.
    Επιτυγχάνεται λείανση και σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας που διατηρεί τη φυσική της υγρασία και απαλότητα, μέσα από μια διαδικασία τόνωσης του κυκλοφορικού και ενεργοποίησης του μεταβολισμού.
    βάρος 100ml.

  • Φυτικό Έλαιο Σταφυλιού (κουκούτσι)

    5.50€
    Το λάδι αυτό (Grapeseed Oil) λαμβάνεται με θερμική εκχύλιση από τα κουκούτσια των σταφυλιών του αμπελιού (Vitis Vinifera).
    Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ (ω6) και σε βιταμίνη Ε. Χάρη στις ενυδατικές, στυπτικές, μαλακτικές κι ενισχυτικές της παραγωγής κολλαγόνου ιδιότητές του, χαρίζει στο δέρμα αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.
    Επιπλέον, προστατεύει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης. Τα βιοφλαβονοειδή, βασικά συστατικά των σταφυλιών, εμποδίζουν τη βλαβερή επίδραση των ελεύθερων ριζών.
    Χρησιμοποιείται ευρέως σαν λάδι μασάζ στην αρωματοθεραπεία, αλλά και για τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος.
    βάρος 100 ml

  • Φυτικό έλαιο Τζοτζόμπας

    5.00€
    Το λάδι Τζοτζόμπας έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες, που το καθιστούν ιδανικό για τη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων. Έχουν παρατηρηθεί πολύ καλά αποτελέσματα από τη χρήση του σε περιπτώσεις ψωρίασης κι εκζεμάτων. Έχει βρεθεί ότι προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και φλεγμονές και εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση, λόγω της βιταμίνης Ε που περιέχει.
    Θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά λάδια καθώς θρέφει το δέρμα και είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Ο συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών που περιέχει, δίνει στο δέρμα μεταξένια υφή και ελαστικότητα. Επίσης περιέχει πρωτεΐνες, ανόργανα άλατα κι ένα κηρώδες συστατικό που μιμείται το κολλαγόνο.
    βάρος  50ml.

  • Φυτικό Καστορέλαιο ή Ρετσινόλαδο

    6.00€

    Δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες. Δίνει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά και θεραπεύει την ψαλίδα.

    βαρος 100ml


  • Χειροποίητο σαπούνι για Κυτταρίτιδα

    5.00€

    Φυτικό σαπούνι μασάζ – απολέπιση με σφουγγάρι από λούφα, φύκια , αιθέριo έλαιo πορτοκαλιού για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

    Οδηγίες χρήσης: Σαπουνίστε καλά τις περιοχές με κυτταρίτιδα και κάντε μασάζ . Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και απλώστε μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την μέρα.

    Βαρος 100 γρ


  • Χειροποίητο σαπούνι Δενδρολίβανου

    4.00€

    Χειροποίητο σαπούνι με γλυκερίνη και αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου παραγωγής μας.
    Έχει αντισηπτική δράση, βοηθάει στην καταπολέμηση των δερματικών παθήσεων, ενώ με πλύσεις στο τριχωτό της κεφαλής ενισχύει την τριχοφυΐα και σταματά την τριχόπτωση.

    Βαρος 100 γρ