Χοιρινά Καλαμάκια με Τομάτα & Μαυροδάφνη

i-nitro2049

Υλικά
χοιρινό
κόκκινη πιπεριά
κίτρινη πιπεριά
πράσινη πιπεριά
ξυλάκια για καλαμάκια
1 βάζο σάλτσα Τομάτα & Μαυροδάφνη ( αγοράστε: σάλτσα τομάτα με  Μαυροδάφνη )

Βάλτε τα ξύλινα καλαμάκια σε ένα μπωλ με νερό να μουσκέψουν μέχρι να ετοιμάστε τα υπόλοιπα.

Κόψτε σε κύβους το χοιρινό & σε τετράγωνα τις πιπεριές.

Περάστε τα στα καλαμάκια εναλλάξ κάνοντας και αλλαγές με τα χρώματα των πιπεριών.

Βάλτε στη ψησταριά ή στο γκριλ  να ψηθούν. Σε κολονάτα ποτήρια γεμίστε στα ¾ με την Τομάτα & Μαυροδάφνη.

Τοποθετήστε από πάνω στο κάθε ποτήρι ένα καλαμάκι και σερβίρετε.

Άφήστε ένα σχόλιο