Φιλέτα Ψαρονέφρι με Ροδάκινο & Δυόσμο

i-nitro2048

Υλικά

4 φιλέτα ψαρονέφρι

αλάτι & πιπέρι

ελαιόλαδο

μαρμελάδα Ροδάκινο & Δυόσμο (αγοράστε: Μαρμελάδα Ροδάκινο με δυόσμο )

Σκουπίστε το κρέας με χαρτί κουζίνας πατώντας ελαφριά να μαζέψτε ότι υγρό υπάρχει στις επιφάνειες.

Αλείψτε τις πανσέτες  καλά με ελαιόλαδο & βάλτε τις  να ψηθούν γυρνώντας από πλευρό σε πλευρό κάθε 2 λεπτά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Στριφογυρίστε στο τηγάνι «μαζεύοντας» όλο το λάδι πάνω στο κρέας.

Στο 9ο περίπου λεπτό βάλτε μπόλικη Ροδάκινο με Δυόσμο στο τηγάνι. Βγάλτε και σερβίρετε με λαχανικά.

 

Άφήστε ένα σχόλιο