Σπαγγέτι με Λάδι Τρούφας

makaroniaΥλικά
1 πακέτο SPAGHETTI No 8
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κλωναράκι δενδρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας, λευκής ή μαύρης (αγοράστε: Λάδι πολύτιμης λευκής Τρούφας    ή  Λάδι πολύτιμης Μαύρης Τρούφας  )
250 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο στο ελαιόλαδο.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό έχοντας προσθέσει λίγο γάλα και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο νερό.Σουρώνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε με τα σωταρισμένα λαχανικά.Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ραντίζουμε με το λάδι τρούφας.Γαρνίρουμε τα πιάτα μας με λίγο δενδρολίβανο.

 

Άφήστε ένα σχόλιο