Σαλάτα του Καίσαρα με σος και με ελαιόλαδο Ariston Σκόρδο

Σαλάτα-του-Καίσαρα-με-σος-και-με-ελαιόλαδο-Ariston-Σκόρδο

 

Υλικά  για τέσσερις μερίδες :

Εκτέλεση :

  1. Καθαρίζουμε τα μαρούλια και τα ice berg και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο, όπου τα κόβουμε σε μεσαία κομμάτια.
  2. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις φέτες του μπέικον. Αφού σοταριστούν, κόβουμε  τις 3 φέτες σε μικρά κομμάτια τις φέτες και ανακατεύουμε με το μαρούλι και το ice berg.
  3. Αφού ετοιμαστεί η σος περιχύνουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
  4. Ύστερα προσθέτουμε τα κριτσίνια,  νιφάδες παρμεζάνας και τις υπόλοιπες αντζούγιες στη σαλάτα.

Ø  Για την σος

  1. Σε  ένα μπλέντερ τοποθετούμε 200 gr μαγιονέζα,3 φιλέτα αντζούγιες,3 φέτες σοταρισμένου μπέικον, 15 ml λάδι Ariston σκόρδου,20 gr  τυρί παρμεζάνα και 20 ml νερό.

 

 

Άφήστε ένα σχόλιο