Ριζότο φούρνου

ριζοτο φουρνου

Υλικά:

1 ποτήρι νερού ρύζι (αγοράστε: ρύζι Καρολίνα )

1 ποτήρι νερού γάλα

1 ποτήρι νερού νερό ή

1 ποτήρι ζωμό

1κ.σουπας μαργαρίνη

½ κούπα αρακά

2 φέτες μπέικον

 

Εκτέλεση:

Σε ένα ταψί ανακατεύουμε το ρύζι με τον αρακά κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια και το προσθέτουμε  και αυτό. Ζεσταίνουμε  το νερό με το γάλα και την μαργαρίνη και τα αδειάζουμε στο ταψί. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180οC για 45 λεπτά.

Άφήστε ένα σχόλιο