Blue velvet γενικό καθαριστικό

7.50€

Βασισμένο στη νανοτεχνολογία, το πολυκαθαριστικό, μη τοξικό, οικολογικό προϊόν Blue Velvet, εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες και για κάθε χρήση.

Ένα εντυπωσιακό προϊόν ικανό να καταπλήξει και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το χρήστη του.

Δίνει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η γρήγορη και εύκολη εφαρμογή καθώς και η άμεση αποτελεσματικότητα του, καθιστούν το Blue velvet το ιδανικότερο προϊόν τόσο για ερασιτεχνική – οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική.
Παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού, (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης).

Το Blue velvet είναι ισχυρό και ασφαλές.

συσκευασία 1 lt

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Βασισμένο στη νανοτεχνολογία, το πολυκαθαριστικό, μη τοξικο, οικολογικο προϊόν Blue Velvet, εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες και για κάθε χρήση.

Ένα εντυπωσιακό προϊόν ικανό να καταπλήξει και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το χρήστη του.

Δίνει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η γρήγορη και εύκολη εφαρμογή καθώς και η άμεση αποτελεσματικότητα του, καθιστούν το Blue velvet το ιδανικότερο προϊόν τόσο για ερασιτεχνική – οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική. Μερικοί από τους επαγγελματικούς τομείς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι αεροδρόμια, λιμένες, εστιατόρια, βιομηχανίες, ναυπηγεία, εταιρίες πετρελαιοειδών, σταθμοί τρένων, αυτοκινήτων και άλλα.
Παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού, (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης). Το Blue velvet είναι ισχυρό και ασφαλες.

Νανοτεχνολογία

Η νανοτεχνολογία ασχολείται με την παραγωγή, την έρευνα και την χρησιμοποίηση ιδιαίτερα μικρών δομών. Το πρόθεμα “νανο” προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και σημαίνει “νάνος”. Ένα νανόμετρο είναι ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστόμετρου και αντιστοιχεί περίπου στο ένα δεκακισχιλιοστού του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας, έτσι βρισκόμαστε στον μικρότερο τομέα των ατόμων και των μορίων. Σε αυτό το μήκος μπορούν να τοποθετηθούν περίπου τέσσερα έως έξη άτομα. Τα νανο-μόρια ή πολυμερή (μικρότερα από 100 nm) είναι οι συνθετικοί λίθοι αυτής της τεχνολογίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  • ISO9001:2008 ΕΛΟΤ ΕΝ
  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ: Δεν είναι τοξικό για την θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα και μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο παράκτια όσο κι στην ανοικτή θάλασσα.
  • ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΒΙ) με αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίασ 20010100166

Αυτοκίνητο – Μηχανή – Σκάφος 

Πηγή ρύπων
α. καυσαερια
β. υδρογονανθρακες
γ. λασπες
δ. διάφορα (πίσσες, σημάδια από ελαστικά κτλ).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

 Για δύσκολους ρύπους χωρίς να γίνει πρόπλυση απαιτείται διάλυμα 6% του καθαριστικού με νερό. Πλένουμε το αμάξωμα με πίεση 80-100 bar και μετά από 4 λεπτά ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση.

Σημείωση, για πολύ δύσκολους ρύπους χωρίς να γίνει πρόπλυση απαιτείται ψεκασμός με 15% Blue velvet και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται η διαδικασία

 Για δύσκολους ρύπους ψεκάζουμε το αμάξωμα με πιεστικό μηχάνημα και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση. Δεν απαιτείται τρίψιμο με σφουγγάρι ή άλλο υλικό.

 Για εύκολους ρύπους, ψεκάζουμε (ψεκασμός τύπου σκόνης) το αμάξωμα και κατόπιν ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση. Το αμάξωμα θα είναι τελείως καθαρό και δεν απαιτείται τρίψιμο με άλλο υλικό ή σφουγγάρι.

Εναλλακτικά, με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο σε διάλυμα 15% Blue velvet και νερό τρίβουμε και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση την επιφάνεια του οχήματος.

 Για ζάντες ψεκάζουμε 100% BLUE VELVET, τρίβουμε ελαφρά με βρεγμένο σπόγγο και ξεπλένουμε με νερό.

 Για το πλύσιμο της μηχανής. Ψεκάζουμε με Blue velvet 100% (χωρίς αραίωση). Αφήνουμε να δράσει 5 λεπτά και μετά πλένουμε με πιεστικό νεροβολής με πίεση 100-120 bar τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας.

 Για το πλύσιμο του Κινητήρα. Βρέχουμε τον κινητήρα και τα μέρη του, ψεκάζοντας με διάλυμα 33% blue velvet σε νερό. Μετά από 2-3 λεπτά πλένουμε με πίεση νερού ή πιεστικό υδροβολής.

 Καθαρισμός ψυγείου κινητήρα και συντήρηση. Εντός του ψυγείου βάζουμε ποσότητα 2% Blue velvet. Μετά από 24 ώρες λειτουργίας αδειάζουμε όλο το βρώμικο νερό από σκουριές και άλατα. Ξαναγεμίζουμε το ψυγείο με νερό και Blue velvet 1% για συντήρηση.

 Όταν υπάρχουν κηλίδες από λάδια, πετρέλαια κλπ.ρίχνουμε μια ποσότητα συμπυκνωμένο Blue velvet τρίβουμε με βούρτσα και νερό, μέχρι να διασκορπιστούν οι ρύποι στο νερό. Απομακρύνουμε με σκούπα ή πιεστικό.

Με τη χρήση του BLUE VELVET εξωτερικά εναποτίθεται φιλμ (σαν να έχει γίνει γυάλισμα). Εξασφαλίζεται προστασία στο αμάξωμα από νέους ρύπους (κουτσουλιές, ρετσίνια, κ.λπ.). Παρέχεται προστασία χρώματος 100%.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

 Από τον ουρανό του αυτοκινήτου αφαιρούνται οι κιτρινίλες καπνίσματος, καυσαερίων, νερολεκέδες και οσμές.  Ψεκάζοντας, νοτίζουμε τις επιφάνειες με διάλυμα 20% (1 1/2 φλυτζάνι του καφέ σε ψεκαστικό των 500 ml) και κάνουμε σκούπισμα με νωπό πανί.

 Στα καθίσματα, δερμάτινα, υφασμάτινα, αλκαντάρα αφαιρούνται όλοι οι ρύποι από όπου κι αν προέρχονται. Ψεκάζουμε και αφαιρούμε με νωπό πανί.

 Από τα δάπεδα και τις μοκέτες, με απλό ψέκασμα και σκούπισμα εξαφανίζονται όλοι οι ρύποι από πίσσα, γράσσο, λάδια, τσίχλες κτλ.

Εσωτερικά το αυτοκίνητο έχει απαλλαγεί από κάθε ρύπο, μύκητες, μικρόβια και οσμές. Επιτυγχάνεται άμεσα υψηλή απόδοση βιολογικού καθαρισμού.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΕΣ     

 Ψεκάζουμε το αμάξωμα του οχήματος με διάλυμα Blue velvet (14%σε νερό) ή 2 φλυτζάνια του καφέ σε 1 λίτρο νερό με ψεκαστήρα αέρος ή χειρός. Περνάμε το όχημα από το αυτόματο σύστημα πλυσίματος 2-3 λεπτά μετά τον ψεκασμό.

 Βάζουμε το Blue velvet σε διάλυμα 4-6% σε νερό, στη δεξαμενή του απορρυπαντικού του αυτομάτου συστήματος και πλένουμε όπως και με το κοινό απορρυπαντικό.

 Το απορριπτόμενο νερό καθαρίζει και το δάπεδο, τους γύρο χώρους, το πλυντήριο τους οχετούς και τη δεξαμενή του βορβοροσυλλέκτη.
Είναι πολυκαθαριστικό οικολογικό μη τοξικό προϊόν, για κάθε χρήση.

ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΑΝΨΥΧΗΣ

Το BLUE VELVET είναι ένα αβλαβές προϊόν για τη θάλασσα και το περιβάλλον.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο και δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά στοιχεία που βλάπτουν τον άνθρωπο γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και οπουδήποτε. Διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού και οι αυστηρές προδιαγραφές του σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. επιτρέπουν την απόρριψή του στη θάλασσα. Το BLUE VELVET  είναι ένα σύγχρονο βιοτεχνικό προϊόν για τον καθαρισμό των πλοίων και σκαφών αναψυχής, με θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση ρύπων από πίσσα, πετρέλαιο, βενζίνη, λάδια, σκουριές, άλατα, κ.τ.λ.

Σπίτι – Ξενοδοχείο – Εστιατόριο – Bar

ΤΟΙΧΟΣ

 Εργαλεία – εξοπλισμός, με μαλακιά βούρτσα (τρίχας) και Blue Velvet.
Αναμιγνύουμε σε κουβά 8% Blue Velvet.

 Εμποτίζουμε τη βούρτσα και τρίβουμε απαλά τον τοίχο, κατόπιν ξεβγάζουμε με νερό. Εναλλακτικά, ψεκάζουμε τον τοίχο και κατόπιν σκουπίζουμε με πανιά εμποτισμένα με Blue Velvet.

Σε τοίχους σαγρέ πολύ λερωμένους, ψεκάζουμε με διάλυμα 8% Blue Velvet με πίεση 150-250 bar με μηχάνημα υδροβολής.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ – ΠΛΑΚΑΚΙΑ – ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΑΠΕΔΩΝ

 Αναμιγνύουμε 2% Blue Velvet σε νερό (π.χ. 80ml Blue Velvet σε 4lt νερό).
Σφουγγαρίζουμε τη μαρμάρινη επιφάνεια με το διάλυμα και στο τέλος ξεπλένουμε καλά με νερό.

ΤΖΑΜΙΑ – ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

 Υλικό Blue Velvet 2% σε ψεκαστήρα με νερό.
Ψεκάζουμε την επιφάνεια και μετά τη σκουπίζουμε καλά.

ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΑΡΕΣ

 Ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet και μετά 5 λεπτά τρίβουμε με σύρμα

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 Ψεκάζουμε με διάλυμα 50% Blue Velvet και μετά 5 λεπτά τρίβουμε με σύρμα. Στα σκεύη που δεν είναι πολύ βρώμικα χρησιμοποιούμε διάλυμα 20%

 ΔΑΠΕΔΑ

 Χρησιμοποιούμε διάλυμα 20% Blue Velvet και σφουγκαρίστρα ή βούρτσα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 Ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet την εστία και όλη την επιφάνεια γενικά. Αφήνουμε να δράσει για λίγο το Blue Velvet. Τρίβουμε με ψιλό σύρμα και στη συνέχεια αφαιρούμε με νωπό πανί.

ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

 Ψεκάζουμε τα σκεύη που έχουμε τοποθετήσει στο θάλαμο του πλυντηρίου με 100% Blue
Velvet. Τοποθετούμε 1 φλυτζάνι του καφέ Blue Velvet στη θήκη απορρυπαντικού του
πλυντηρίου. Τα πιατικά και τα ποτήρια θα έχουν πλυθεί και απολυμανθεί.

ΨΥΓΕΙΑ

 Πλένουμε το εσωτερικό του ψυγείου με διάλυμα 30% Blue Velvet. Αφαιρούμε με νωπό
πανί.
Σε δυσάρεστες οσμές ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet και αφαιρούμε με νωπό πανί,
κατόπιν στεγνώνουμε.

ΠΑΓΚΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 Ψεκάζουμε όλη την επιφάνεια και τα στηρίγματα με 100% Blue Velvet. Αφαιρούμε με
νωπό πανί, κατόπιν στεγνώνουμε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 1.200 kg

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Blue velvet γενικό καθαριστικό”