βιολογικοlogo 2

Τσουκνίδα

2.00€

Τσουκνίδα

Συλλέγεται με το χέρι.

Καθαρό βάρος: 30 γρ.

Ημερήσια δοσολογία
Τσάι τσουκνίδας (έγχυμα ή αφέψημα): Καταναλώνουμε μέχρι 4 κούπες την ημέρα

Περιγραφή Προϊόντος

Υπέρταση-Η τσουκνίδα βοηθάει σημαντικά στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Καταναλώνουμε μισή κούπα τσάι ή χυμό τσουκνίδας πριν από κάθε γεύμα.

Νεφρική ανεπάρκεια-Η τσουκνίδα είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε όσους πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Καταναλώνουμε μια κούπα τσάι ή χυμό τσουκνίδας κάθε πρωί μετά το ξύπνημα και για 30 ημέρες.

Αναιμία-Η τσουκνίδα βοηθάει και στους ασθενείς που πάσχουν από αναιμία. Καταναλώνουμε έως 2 κούπες τσάι ή χυμό τσουκνίδας καθημερινά για 15 ημέρες.

Αιμορραγία – Εμμηνόρροια – Εμμηνόπαυση

Κατακράτηση υγρών – Απώλεια βάρους

Αλλεργίες,Δέρμα, ακμή έκζεμα

Έγκαυμα,Βοηθάει σημαντικά στην επούλωση των εγκαυμάτων. Οι ασθενείς με αρθρίτιδα, ινομυαλγία, ασθενείς με λύκο και άλλες αυτοάνοσες διαταραχές και ασθένειες που σχετίζονται με πόνο μπορούν να ωφεληθούν από τη χρήση τσουκνίδας.

Οστεοπόρωση

Εγκυμοσύνη
Η τσουκνίδα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και είναι εξαιρετική στην καταπολέμηση της αναιμίας και της κόπωσης. Βοηθάει στο συκώτι και στο γυναικείο ορμονικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η τσουκνίδα προστατεύει από την αιμορραγία και ενισχύει το έμβρυο. Στις θηλάζουσες μητέρες προωθεί την παραγωγή γάλακτος.
Επίσης, είναι ιδιαίτερα διουριτική και συμβάλλει στην τόνωση των νεφρών γι’αυτό και βοηθάει τα καταπονημένα νεφρά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Αιμορροΐδες

Μαλλιά
Η τσουκνίδα μπορεί να βελτιώσει την υφή των ξηρών και λιπαρών μαλλιών. Καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το δέρμα και τα μαλλιά, καθιστώντας έτσι την τσουκνίδα ιδανική για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

Ημερήσια δοσολογία
Τσάι τσουκνίδας (έγχυμα ή αφέψημα): Καταναλώνουμε μέχρι 4 κούπες την ημέρα

Καθαρό βάρος: 30 γρ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.030 kg

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Τσουκνίδα”