Εκχύλισμα Αγριελιάς

10.00€

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ – ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ. Παράγεται από 100% αυτοφυή δέντρα αγριελιάς μη καλλιεργήσιμης γης περιοχή Ταύγετος.

Φυσικό προϊόν παράγεται από 100% αυτοφυή δέντρα αγριελιάς, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε αντιοξειδωτικά και σε φαρμακευτικές ουσίες που βρίσκονται στα φύλλα της ελιάς και διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση. Η πικρή αγριελιά έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη ασθενειών (σπαστική κολίτιδα, υπέρταση κ.α). Έρευνες αποδεικνύουν ότι στα φύλλα της ελιάς περιέχονται αρκετές φαινολικές ενώσεις, σημαντικότερες εκ των οποίων είναι η ελαιοευρωπαΐνη και η υδροξυτυροσόλη. Μερικά από τα οφέλη κατανάλωσης φύλλων ελιάς είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αντιοξειδωτική δράση, αντιυπερτασική δράση, αναστολή συγκόλλησης των αιμοπεταλίων, αύξηση ενεργητικότητας – αντιμετώπιση χρόνιας κόπωσης και αντιγήρανσης.

Περιγραφή Προϊόντος

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ – ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ. Παράγεται από 100% αυτοφυή δέντρα αγριελιάς μη καλλιεργήσιμης γης περιοχή Ταύγετος. Στη Μάνη ονομάζεται αγιριολαία.
Το εκχύλισμα της Αγριελιάς προέρχεται από τα φύλλα της Άγριας ελιάς χωρίς επεξεργασία Olea Sylvestris. Φυσικό προϊόν παράγεται από 100% αυτοφυή δέντρα αγριελιάς, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε αντιοξειδωτικά και σε φαρμακευτικές ουσίες που βρίσκονται στα φύλλα της ελιάς και διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση. Η πικρή αγριελιά έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη ασθενειών (σπαστική κολίτιδα, υπέρταση κ.α). Έρευνες αποδεικνύουν ότι στα φύλλα της ελιάς περιέχονται αρκετές φαινολικές ενώσεις, σημαντικότερες εκ των οποίων είναι η ελαιοευρωπαΐνη και η υδροξυτυροσόλη. Μερικά από τα οφέλη κατανάλωσης φύλλων ελιάς είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αντιοξειδωτική δράση, αντιυπερτασική δράση, αναστολή συγκόλλησης των αιμοπεταλίων, αύξηση ενεργητικότητας – αντιμετώπιση χρόνιας κόπωσης και αντιγήρανσης.

 10 με 20 σταγόνες σε λίγο νερό τρεις φορές την ημέρα για 10 μέρες.

βάρος 50 ml

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.060 kg

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Εκχύλισμα Αγριελιάς”