Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με Κάνναβη.

19.95€

Εξαιρετικά αποτελεσματική Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με αυξημένη περιεκτικότητα φυσικών εκχυλισμάτων Κάνναβης

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εναρμονίζει και επαναφέρει την φυσική κατάσταση για υγιή επιδερμίδα. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνει το δέρμα απαλό χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. καταπραΰντική, ενυδατική, για την προστασία και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Το έλαιο από γεράνι είναι ευρέως γνωστό για τις θεραπευτικές, αντισηπτικές και στυπτικές του ιδιότητες.

Επιπλέον, έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην γυναικεία ισορροπία. Το έλαιο από γεράνι που περιέχεται σε αυτήν την απαλή κρέμα προσώπου προέρχεται από μικρές οικογενειακές, βιολογικές καλλιέργειες στην Νότια Αφρική.

Περιγραφή Προϊόντος

Εξαιρετικά αποτελεσματική Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με αυξημένη περιεκτικότητα φυσικών εκχυλισμάτων Κάνναβης

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εναρμονίζει και επαναφέρει την φυσική κατάσταση για υγιή επιδερμίδα. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνει το δέρμα απαλό χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. καταπραΰντική, ενυδατική, για την προστασία και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Το έλαιο από γεράνι είναι ευρέως γνωστό για τις θεραπευτικές, αντισηπτικές και στυπτικές του ιδιότητες. Επιπλέον, έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην γυναικεία ισορροπία. Το έλαιο από γεράνι που περιέχεται σε αυτήν την απαλή κρέμα προσώπου προέρχεται από μικρές οικογενειακές, βιολογικές καλλιέργειες στην Νότια Αφρική.

Ιδιότητες της Trompetol hemp face cream
Μαλακώνει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με Κάνναβη.”