Μπακαλιάρος με σούπα μαρούλι και ελαιόλαδο ρίγανι Ariston

Μπακαλιάρος-με-σούπα-μαρούλι-και-ελαιόλαδο-ρίγανι-Ariston

Υλικά  για τέσσερις μερίδες :

Εκτέλεση :

1.Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το μπακαλιάρο, το ξεκοκαλίζουμε.

  1. Το βάζουμε σε λαδόκολλα και το αλείφουμε με λάδι ρίγανη και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

3.Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.

  • Για τη σούπα μαρούλι

1.Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε πράσο και κρεμμύδι με ελαιόλαδο με άρωμα  ρίγανή Ariston, και αφού σοταριστούν προσθέτουμε μαρούλι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο, αμέσως  προσθέτουμε νερό και ύστερα το αφήνουμε να βράσει για 25’ λεπτά

  1. Αφού βράσουν καλά πολτοποιούμε τη σούπα, την σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος και παγωμένο βούτυρο, καρυκεύουμε και σερβίρουμε.

Άφήστε ένα σχόλιο