Μοσχάρι Φιλέτο με Πουρέ με Μαύρη Ελιά & Καρύδι

i-nitro2044

Υλικά
1κιλό πατάτες
300γ βούτυρο
2 φιλέτα μοσχαρίσια
ελαιόλαδο
1 βαζάκι Μαύρη Ελιά & Καρύδι

Τρυπήστε τις πατάτες σε διάφορα σημεία.

Τυλίξτε την κάθε μία με αλουμινόχαρτο & βάλτε στο φούρνο& ψήστε.

Όταν ψηθούν, βγάλτε από το φούρνο & το αλουμινόχαρτο.

Σκάψτε την κάθε πατάτα αδειάζοντας σε ένα μπωλ το «ψωμί» της πατάτας.

Πατήστε να λιώστε την πατάτα. Ανακατέψτε το βούτηρο.

Προσθέστε 2-3 μεγάλες κουταλές Μαύρη Ελιά με Καρύδι & ανακατέψτε καλά.

Στο μεταξύ βάλτε το/τα φιλέτα μοσχαριού σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λαδάκι.

Το μυστικό στο ψήσιμο είναι να παέι ομοιόμορφα παντού το λάδι.

Μπορείτε να το κουνάτε το κρέας στο τηγάνι σαν να μαζεύεται το λάδι. Σερβίρετε παρεούλα με το πουρέ σας.

Άφήστε ένα σχόλιο