Μοσχάρι με Πατάτες, Ελιές, Κάπαρη & Τομάτα & Ελιές

i-nitro2043

Υλικά

800γ μοσχάρι

4 πατάτες

1 κρεμμύδι

1 κουταλιά βούτηρο

10 ελιές

μία χούφτα κάπαρη

Σάλτσα Τομάτα & Ελιές 1 βάζο

 

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 160.

Κόψτε το κρέας σε κύβους καθώς και τις πατάτες.

Κόψτε το κρεμμύδι σε λωρίδες.

Σε ένα ταψί βάλτε μία κουταλιά βούτηρο στο πάτω&πλάϊ.

Βάλτε το κρέας , τις πατάτες, κάπαρη & ελιές στο ταψί μαζί με μισό βάζο Τομάτα & Ελιές & 1/4 ποτήρι λευκό κρασί.

Αφήστε στο φούρνο για περίπου 3 ώρες.

Σβήστε το φούνρο & βγάλτε το ταψί & αδειάστε μέσα το υπόλοιπο βαζάκι σάλτσας. Βάλτε το πίσω στο φούρνο για 2-3 λεπτά

Άφήστε ένα σχόλιο