Μοσχάρι γιουβέτσι με λάδι με άρωμα Τσίλι

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ-ΜΕ-ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΑRISTON-CHILLI

ΥΛΙΚΑ

800gr μοσχάρι Νουά

500gr κριθαράκι μέτριο

2 τομάτες ώριμες

Ελαιόλαδο

Πελτέ τομάτας

1 μέτριο κρεμμύδι

Κανέλα ξύλο, μπαχάρι γαρίφαλο

Αλάτι

Ελαιόλαδο ARISTON με Τσίλι (αγοράστε:εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση Τσίλι  )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο απ’ όλες τις πλευρές.

Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι.

Έπειτα προσθέτουμε τις τομάτες τριμμένες στον τρίφτη και τον πελτέ τομάτας αραιωμένο και προσθέτουμε νερό και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να βράσει.

Αφού βράσει τοποθετούμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του σε ταψί ή ακόμα καλύτερα σε γάστρα και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό καυτό και τα 500γρ κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και το τοποθετούμε στο φούρνο στους 180οC έως ότου βράσει το κριθαράκι.

Τέλος σερβίρουμε και προσθέτουμε Ελαιόλαδο ARISTON με τσίλι όσο επιθυμούμε.

Άφήστε ένα σχόλιο