Κοτόπουλα α λα κρεμ με Τρούφα

kotopouloΥλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας βούτυρο και 2 ηλιέλαιο
½ ποτ. κρασιού brandy
1 ποτ. κρασιού λευκό κρασί
1 ποτ .κρασιού ζωμό κότας
200 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
1 βαζάκι καρπάτσιο τρούφας( αγοράστε: Μαύρη Καλοκαιρινή τρούφα Καρπάτσιο  )

Αλατοπιπερώνουμε και τσιγαρίζουμε τα φιλέτα, σβήνουμε με κονιάκ. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το λευκό κρασί και βράζουμε για 10′. Αφαιρούμε τα φιλέτα και προσθέτουμε το ζωμό. Όταν βράσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε τις τρούφες. Σερβίρουμε τα φιλέτα αλα κρέμ και συνοδεύουμε με ρύζι basmati.

 

Άφήστε ένα σχόλιο