Βαρκούλα με Τοματορακόμελο

i-nitro2040

Υλικά

Ζύμη Πίτας

500γρ αρνίσιος κιμάς

2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

1 βάζο τοματορακομελιά

Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

Προσθέστε το κρεμμύδι.

Μετά από 2 λεπτά προσθέστε το κιμά & τις πιπεριές & αφήστε να σιγοβράσει ώσπου να ροδίσει λίγο.

Βάλτε μισό βαζάκι Τοματορακομελιά& ανακατέψτε αφήνοντας άλλα 3-4 λεπτά στο μάτι & μετά αφήστε το σε μία άκρη.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200.

Στο μεταξύ αλευρώστε το πάγκο της κουζίνας και ανοίξτε το φύλλο σας.

Βουτηρώστε το ταψί σας προτού απλώστε τη ζύμη. Απλώστε το κιμά μέσα στη βάρκα.

Βουρτίστε τα πλαϊνά με ελαιόλαδο & βάλτε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.